Compleet Beveiligd is al jarenlang een begrip

Aangezien wij al ruim 15 jaar ervaring hebben op het gebied van beveiligingssystemen, camerasystemen en alarmsystemen zijn wij continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste en altijd up-to-date beveiligingssystemen.

Innovatie & ontwikkelingen

Beveiliging wordt de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van de algehele bedrijfsvoering. Dit heeft als gevolg, dat nieuwe ontwikkelingen en trends elkaar vrij snel opvolgen. Wij investeren en innoveren volop in ons bedrijf. Op deze wijze waarborgen wij de continuïteit van ons bedrijf en verkopen wij onze producten en dienstverlening op basis van de laatste inzichten. Het streven naar tevreden klanten zit in het DNA van ons bedrijf.

Compleet Beveiligd is een betrouwbaar en innovatief beveiligingsinstallatiebedrijf

Al sinds 2006 is Compleet Beveiligd een betrouwbare partner voor veel particulieren en zakelijke ondernemers. Inmiddels zijn wij een landelijke speler met meer dan dertien beveiligingsmonteurs en vestigingen in Enschede, Woerden en Amsterdam. Ieder jaar verlegt Compleet Beveiligd met haar klanten grenzen door op een zo duurzaam en kwalitatief mogelijke manier beveiligingsoplossingen op maat te leveren.Wij zijn gevestigd in Enschede, Amsterdam en Woerden, maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Het beveiligen van uw eigendommen is voor ons een belangrijke taak. Daarom krijgt iedere klant bij ons veel individuele aandacht.Compleet Beveiligd levert beveiligingsinstallaties zoals alarmsystemen, camerasystemen, voertuigvolgsystemen, intercomsystemen , video deurbellen en brand- en rookmelders.

Ook zijn wij actief buiten de grenzen

Als toonaangevende aanbieder heeft Compleet Beveiligd naast de Benelux ook in Duitsland diverse projecten met succes afgerond.Inmiddels is compleetbeveiligd uitgegroeit tot een belangrijke speler en bieden wij ook buiten Nederland nu ook in Belgie en duitsland volledige beveiliginginstallatie’s zoals o.a camera  en- inbraakbeveiliging, Intercomsystemen en Brandbeveiliging.

Bij Compleet Beveiligd bent u altijd verzekerd van

Kwalitatief hoogwaardige producten

Wij werken uitsluitend met A-producten en zijn tevens dealer van de volgende merken: Dahua, Hikvishion ,Samsung en NetworX.
Bij ons staat u als klant centraal en bent u altijd verzekerd van up to date beveiligingsystemen. Met een beveiligingssysteem van Compleet Beveiligd heeft u geen zorgen meer.

Goede service met uitstekende klantenservice & app

Als beveiligingsbedrijf kan er tegenwoordig niet meer worden volstaan met het eenvoudig plaatsen van een inbraakbeveiliging of camerabeveiliging. Compleetbeveiligd heeft een online chatdienst en een uitstekende klantenservice.

Vakkundig advies (ook op locatie)

Wanneer u kiest voor een professioneel beveiligingssysteem is het belangrijk dat deze op een vakkundige manier word geïnstalleerd. Onze adviseurs komen graag bij u langs om u in te lichten en te adviseren over het beveiligen van uw pand. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem, dat aansluit op uw wensen.

Volledige installatie door onze eigen monteurs

Vakkundigheid en professionaliteit staat bij ons voorop. Het is namelijk van groot belang dat beveiligingssystemen op de juiste manier worden geplaatst.Om de kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met eigen opgeleide monteurs. Kiest u voor Compleet Beveiligd, dan bent u verzekerd van goede advies en een professionele beveiligingsinstallatie.

De toekomst van morgen

Als modern bedrijf werkt Compleet Beveiligd hard aan de toekomst van morgen. Dagelijks zijn wij bezig met vernieuwingen en verbeteringen van onze dienstverlening. Zo bent u als klant verzekerd van de beste beveiliging. In de toekomst streven wij er naar om één van de grotere beveiligingsorganisaties van de Benelux te worden.